Seniorijaosto

Hangon tennisseniorit ovat aktiivisia niin kesällä kuin talvellakin. Monet seniorit osallistuvat aktiivisesti ikäluokkien sarjatennisotteluihin ja muihin kilpailuihin.

Hangon tenniskerho haluaa senioritoiminnalla aktivoida kaikki ne seniorit jotka eivät halua lähteä tositarkoituksella kilpailemaan. Me järjestämme leikkimielisiä kilpailuja ja pelipäiviä ihan vaan sen takia että se on kiva löytää uusia pelikavereita ja nauttia liikunnasta. Tenniskursseja ihan meitä harrastajia varten on myös suunnitelmissa.

Vuonna 2017:n suunnitelmissa on mm.

  • Euroturnaus pelataan keväällä (nelinpeliturnaus, parit arvotaan)
  • Alkeiskurssit, MTI:n tenniskliniikat, muutama iltaa kesä-elokuun aikana, niistä ilmoitetaan myöhemmin
  • Dollari-turnaus elo-lokakuussa
  • Seura-ottelu ETK-HTK (tänä vuonna pelataan Tammisaaressa)
  • Arkitennistä Cupliksessa, pelataan sisäkauden aikana, kerran viikossa aamupäivisin Silloin pelataan nelinpelit ja kaksinpelit, siihen voi osallistua silloin kun sopii, ei ole pakkoa olla mukana joka viikko, kaikki ovat tervetulleita) (Babsu Wikberg vastaa tästä, lisää infoa häneltä 040-558 5589)
  • Perustaa senioritoimikunta missä pohditaan mitä kaikkea kivaa voisi keksiä meille senioreille. Ja yritämme tietysti pohdinnan jälkeen myös toteuttaa kaikkea kivaa! Jos olet kiinnostunut olla mukana tässä, ota yhteys Birgitille 044-253 0463

Senioritennis on hyvän mielen tennistä, sosiaalista yhdessäoloa ja joskus vain tenniskahvilassa kahvista ja hyvästä seurasta nauttien. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, senioritennis alkaa sen jälkeen kun on täyttänyt 19 ☺.

Lisätietoa HTK:n senioritoiminnasta saat seniorivastaavalta Birgit Isakssonilta, 044-253 0463.