Valmennustoiminta

Pääperiaate

Junioritoiminnan johtavana periaatteena on tarjota nuorille hyvä harrastus, joka voisi kestää läpi eliniän. HTK:n ajatuksena on tarjota jokaiselle juniorille harrastusmahdollisuuksia kunkin juniorin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kilpajunioreiden harjoittelua ja kilpaiua yritetään tukea.Tennis on hauska ja samalla vaativa laji ja sen parista saa hyviä ystäviä.

Alkeiskurssit

HTK järjestää alkeiskursseja junioreille, joihin osallistuville pyritään heidän halutessaan tarjoamaan jatkokursseja tai mahdollisuutta päästä harjoitusryhmään. Kurssit järjestetään kesä- elokuun aikana ulkokentillä ja syksyllä hallissa. Kursseista tiedotetaan seuran nettisivuilla ja ilmoitustauluilla, koulujen ilmoitustauluilla sekä paikallislehdissä. Kurssimaksut pidetään alhaisina. Opetusta järjestetään molemmilla kotimaisilla kielillä. Ympärivuotiseen valmennustoimintaan pääsee mukaan myös ilman että osallistuu alkeiskurssille. Ryhmäkoot pidetään pieninä (2-6 pelaajaa/ryhmä).

Ympärivuotinen valmennustoiminta

Seuran valmentajat vetävät ympärivuotisesti junioreiden valmennustoimintaa ulko- ja sisäkentillä. Juniorin omien halujen mukaisesti voidaan määrittää viikkotuntien määrä. Koulutus tähtää kilpapelaajaien tuottamiseen, mutta se ei ole edellytys etteikö voisi olla mukana valmennuksessa myös ns harrasteperiaatteella. Seura kouluttaa valmentajia STL:n valmennuskursseilla. Harrastepelaajien ohjelmaan kuuluu valmennustoiminnan lisäksi seuran omat kilpailut. Kilpapelaajien ohjelmaan kuuluu valmennustoiminnan lisäksi seuran omat kilpailut, kilpailuja ympäri suomenmaan, leiritoimintaa Hangossa ja lähialueen urheiluopistoilla, seuratoimintaa lähialueen seurojen kanssa sekä mahdollisuus päästä mukaan STL:n leiritoimintaa.

Kesällä 2017 (touko-elokuu) valmennus jatkuu lähes päivittäin. Valmennuksesta peritään kausimaksu joka vahvistetaan myöhemmin.

Seuralla on juniorijaosto, jonka jäseniltä voi kysyä lisätietoja toiminnastamme:

Risto Alen

•risto.alen(at)gmail.com

•0400-852923

 

Anna Granström

•anna_granstrom(at)hotmail.com

•040-719 4124